Leerzaam

“Leuke en interessante lessen gevolgd bij Jan Versluis. Gezellige en kundige instructeur, die mij in één keer mn rijbewijs wist te bezorgen. Jan is lekker rustig, zorgt voor een goede sfeer in de auto en heeft altijd goede opbouwende aanwijzingen / opmerkingen. Ik kan me eigenlijk geen betere instructeur voorstellen.”

Michaël Huis in ‘t Veld

Op maat

“Jan Versluis vond ik een prettige Rij-instructeur die aanwijzingen geeft wanneer dat nodig is, maar ook de mogelijkheid biedt om het zelf uit te zoeken. Past de manier van sturing geven aan op de persoon en weet feedback ook te verpakken in goede opmerkingen.”

Edwin

Joehoeeee!

“Dankzij Jan Versluis ben ik lekker vrij om de wegen veilig 😉 te maken joehoeeee!!!! Jan geeft op een leuke manier les, hóudt je bij de les, is zeer betrokken en vol vertrouwen. Hij geeft je steeds nuttige tips mee, heeft goede ideeën en ook zeker ruimte voor eigen inbreng. Aanrader voor alle nieuwe leerlingen!”

Sophie

Geduld

“Mijn vriend vond zijn rijlessen altijd erg leuk en heeft me zijn instructeur aangeraden toen ik ook ging lessen, zo ben ik bij Jan terechtgekomen. Jan is een leuke instructeur die op alle vragen een antwoord heeft, en die erg zijn best doet om je zo veel mogelijk te leren. Hij is altijd geduldig in zijn uitleg en probeert zich ook in zijn leerling te verplaatsen. Ik vond het heel leuk om bij hem te lessen! Ik zou Jan zeker aanraden bij vrienden die willen gaan lessen.”

Tessa

Ik leer het nooit?

“Na 2 examens en een zelfvertrouwen dat een flinke deuk had opgelopen, ben ik overgestapt naar Jan Versluis. Ook al dacht ik dat ik het nooit zou leren heeft hij ervoor gezorgd dat het de 3e keer wel raak was. Bedankt Meneer Jan 🙂 voor je geduld en je humor.”

Elena

Snel

“Ik wilde in 2 weken mijn rijbewijs halen. Na 21 uren intensieve rijles bij Jan Versluis is dat gelukt. Mijn broer heeft er bij hem zelfs een uur korter overgedaan.

Jan-Willem van Ginkel
(Jan: Op dit moment is er geen ruimte voor dit soort spoedopleidingen.)